Influencer marketing event och BBO-frukost


I förra veckan var det mycket kul som hände hos oss på IBP Scandinavia. På onsdagen gick alla på kontoret till ett lunchseminarie på Veras Gräsmatta som hölls av Almi. Temat var ”så lyckas du med influencer marketing”. Eftersom influencer marketing är en stor del av den marknadsföring vi arbetar med var detta väldigt intressant. En av talarna var Sam Foroozesh, VD för Cure Media. Han pratade om hur man lyckas med sin kampanj och vanliga misstag som kan ske när man samarbetar med influencers. Vi lämnade seminariet med en massa nya idéer och insikter.

På fredagen gick Linn och Josefin på ett frukostevent på Världskulturmuseet som anordnades av Be Better Online. Temat var ”Social Commerce - Så får du dina sociala kanaler att göra mer än att ”bara” bygga varumärke”. Efter eventet var det två glada och inspirerade medarbetare som kom in på kontoret. Det är verkligen kul att få möjligheten att lära sig mer och få nya idéer från andra håll.

 

Last week a lot of fun things happened to us at IBP Scandinavia. Wednesday, we all attended a lunch seminar at “Veras Gräsmatta” hosted by Almi. The theme was “how to succeed with influencer marketing”. Since influencer marketing is a big part of the marketing that we do at IBP Scandinavia, this was a very interesting topic for us. One of the speakers was Sam Foroozesh, the CEO of Cure Media. He talked about how to succeed with a campaign and common mistakes that can occur when one is collaborating with influencers. We left the seminar with a lot of new ideas and insights.

On the Friday, Linn and Josefin attended a breakfast event at Världskulturmuseet which was hosted by “Be Better Online”. The theme was “Social Commerce- How to make your social channels do more than just brand-building”. After the event, two happy and inspired co-workers returned to the office. It is amazing to get the opportunity to learn more and to receive new ideas from outside.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square