Gravid-event

Kicka igång december med eventet för gravida i Göteborg!

Så här i höstmörkret bjuder vi på IBP Scandinavia den 1 december in gravida i Göteborgsområdet till frukost, en mini-kurs i mindfulness och give-aways på World Trade Center. Det kommer vara en chans för våra deltagare att träffa andra gravida i Göteborg och få smygstarta julmyset. En barnmorska kommer berätta om vad som händer under förlossningen och hur man kan använda sig av mindfulness under födseln. Hon kommer också att prata om tiden efter förlossningen och vad man kan förvänta sig när man blir förälder. Det kommer även finnas möjlighet att prata med barnmorskan efteråt. I pausen bjuder vi även på fika och när våra deltagare går får de en goodiebag med lyxiga produkter från bland annat Weleda, Monkids, Alex&Phil, Maria Åkerberg, Rapsodine och Klinta Candles. Under dagen kommer alla som är med på eventet få chansen att vinna olika babyprodukter. Det kommer bli en förmiddag med mingel, mys och inspiration! Eventet är utsålt och vi ser jättemycket fram emot detta, det ska bli jättekul!

 

Start December with the event for pregnant women in Gothenburg!

In these dark autumn days, on the 1st of December, we at IBP Scandinavia are hosting an event for pregnant women in Gothenburg at World Trade Center. Our participants will be served breakfast, attend a mini-course in mindfulness and receive give-aways. It will be a chance for our participants to meet other pregnant women in Gothenburg, and to commence the Christmas feeling. A midwife will talk about what will happen during when giving birth, and how to use mindfulness during the birth. She will also talk about what to expect afterwards, and what to expect from being a parent. There will also be a chance to talk to her afterwards, and to ask questions. In the intermission we will be serving “fika” (coffee and cake) and our participant will receive a goodiebag filled with luxurious products from Weleda, Monkids, Alex&Phil, Maria Åkerberg, Rapsodine and Klinta Candles, amongst others. During the day there will also be opportunities to win different baby products. This will be a morning of mingling, luxury and inspiration! The event is sold out and we are really looking forward to this event, it will be a lot of fun!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square