Tillskott till IBP!

Nytt stjärntillskott på IBP Scandinavia AB. Igår påbörjade Josefin sin praktik inom Marknadsföring och Kommunikation hos oss och kommer vara här fram tills årsskiftet. Vi är glada över att Josefin valt att göra sin praktik här och kommer göra vårt bästa för att hjälpa Josefin i hennes fortsatta utveckling inom sitt område.

Varmt välkommen till IBP-familjen!

 

We have an additional star at IBP Scandinavia AB. Yesterday, Josefin started her internship in marketing and communication with us, and will be with us until the end of the year. We are happy that Josefin chose to do her internship here, and will do our best to help Josefin in her development in her field.

A warm welcome to the IBP family!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square