E-handelsevent - Världens Farligaste Möte 2018

I går var Linn på Världens Farligaste Möte 2018. Detta är ett e-handelsevent som samlar Sveriges e-handlare för en heldag på Liseberg. Dagen involverar föreläsningar, utställare, mingel och andra roliga saker. Det är ett event som handlar om att få ny kunskap och bygga nya relationer. Det var en riktigt inspirerad och glad Linn som kom till kontoret i dag.

 

Yesterday, Linn attended “Världens Farligaste Möte 2018”. This is an all-day e-commerce event at Liseberg Amusement Park, during which people working in the e-commerce business in Sweden gets a chance to meet, attend lectures, talk to exhibitioners, and mingling, amongst other fun things. The event is all about gaining new knowledge and to build new relations. It was a very inspired and happy Linn who came to the office this morning.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square