Tillskott i IBP-familjen

I dag börjar våra härliga praktikanter, Erik och Helene, hos oss. De kommer att arbeta inom digital marknadsföring och brand building. Vi tycker att det ska bli väldigt roligt och spännande att bli fler på kontoret. Vi kommer att göra vårt bästa för att ge dem en så givande och lärorik praktik som möjligt.

Varmt välkomna till IBP-familjen!

Today is the first day of our amazing interns, Erik and Helene. They will be working with digital marketing and brand building, and we are very excited to have additional people in the office. We will try to do our best to make sure that their internships will be educational and as rewarding as possible.

A warm welcome to the IBP-family!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

IBP Scandinavia AB

Besöksadress:

IBP Scandinavia AB

Kungsportsavenyn 21

411 36 Göteborg

Sverige

Orgnr: 556893-8483

  • LinkedIn Social Icon

NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Ange din epostadress nedan så håller vi dig uppdaterad vid nya lanseringar och andra nyheter

© 2020 IBP Scandinavia AB