Kundserviceutbildning på Jollyroom


I dag har vi varit hos Jollyroom och utbildat deras kundservice- och reklamationsavdelning om hur Baby Brezza formula pro fungerar. Vi fick ta del av många spännande frågor från dem och även vanliga frågor som ställts om maskinen. Det var en väldigt givande förmiddag både för oss och för dem.

 

Today we spent the day at Jollyroom, where we educated the customer service- and complaints- department in how Baby Brezza Formula Pro works. We got the chance to hear the most commonly asked questions about the machine, as well as other interesting inquires from Jollyroom. It was a very rewarding day for both us and for Jollyroom.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square