Nordic Scale-Up event

Som ett Scale-Up bolag får vi emellanåt inbjudan till olika events där vi får lyssna på intressanta entreprenörer och ta del av deras resa samtidigt som vi har möjlighet att delta i olika workshops. Denna gången fick vi lyssna på bland annat Paolo Roberto, Ola Ahlvarsson och Alexander Pärleros när de berättade om sina resor och sin vardag. Tack SEB för ett väl genomfört event, vi ser fram emot fler events tillsammans med andra Scale-Up bolag i vår region.

 

As a scale-up company, we occasionally receive invitations to different event where we can listen to interesting entrepreneurs and take part in their journeys, as well as get a chance to participate in different workshops. This time we got to listen to Paolo Roberto, Ola Ahlvarsson and Alexander Pärleros as they talked about their travels and their everyday lives. Thank you, SEB, for a well-executed event, we look forward to more Scale-up events like this one in our region in the future.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square