Nordic Scale-Up event

April 3, 2018

Som ett Scale-Up bolag får vi emellanåt inbjudan till olika events där vi får lyssna på intressanta entreprenörer och ta del av deras resa samtidigt som vi har möjlighet att delta i olika workshops. Denna gången fick vi lyssna på bland annat Paolo Roberto, Ola Ahlvarsson och Alexander Pärleros när de berättade om sina resor och sin vardag. Tack SEB för ett väl genomfört event, vi ser fram emot fler events tillsammans med andra Scale-Up bolag i vår region.

As a scale-up company, we occasionally receive invitations to different event where we can listen to interesting entrepreneurs and take part in their journeys, as well as get a chance to participate in different workshops. This time we got to listen to Paolo Roberto, Ola Ahlvarsson and Alexander Pärleros as they talked about their travels and their everyday lives. Thank you, SEB, for a well-executed event, we look forward to more Scale-up events like this one in our region in the future.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Äntligen kommer ”Baby Brezza – Formula Pro” vällingmaskin till Skandinavien!

April 1, 2016

1/1
Please reload

Senaste inlägg

August 28, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

IBP Scandinavia AB

Besöksadress:

IBP Scandinavia AB

Kungsportsavenyn 21

411 36 Göteborg

Sverige

Orgnr: 556893-8483

  • LinkedIn Social Icon

NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Ange din epostadress nedan så håller vi dig uppdaterad vid nya lanseringar och andra nyheter

© 2020 IBP Scandinavia AB