Be Better Online

I dag var Linn på ett frukostseminarium på Världskulturmuseet arrangerat av Be Better Online. Temat var ”så mäter du effekten av sociala medier”. När seminariet var slut gick en glad och inspirerad Linn tillbaka till kontoret 😄 Det är alltid bra att få tips och råd om hur man på ett bra sätt kan mäta effekten av det man gör via sina digitala kanaler.

 

Today Linn went to a breakfast seminar at Världskulturmuseet, arranged by Be Better Online. The theme was “how to measure the effects of social media”. After the seminar, a happy and inspired Linn returned to the office. It is always beneficial to receive tips and advice in how to effectively measure the impact of one’s performance on digital channels.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square