Nytt samarbete - The Beebo

Vårt senaste samarbete är tillsammans med ett amerikanskt företag som heter The Beebo.

The Beebo är framtagen av en familjefar, Martin Hill, vars son var strulig med maten som bebis. Martin insåg att hans son blev lugnare när han läste för honom. The Beebo är resultatet av det behov som Martin hade; att ha en hand över så att han kunde läsa för sin son medan sonen flaskmatades.

The Beebo är skapad för att göra flaskmatandet enklare. Detta är ytterligare ett samarbete som vi verkligen ser fram emot. Vi tycker att det är en otroligt smart produkt och vi är övertygade om att den kommer att underlätta mångas vardag.

 

Our latest collaboration is with an American company called The Beebo.

The Beebo was created by a family-man, Martin Hill, whose son was bothersome as a baby when it came to food. Martin realized that his son became calmer if he read to him. The Beebo is thus the result of a need Martin had; to have one hand free so he could read to his son whilst bottle-feeding him.

The Beebo is created to make bottle-feeding easier. This is a collaboration we are really looking forward to. We believe this to be a clever and innovative product, and we are convinced that it will make everyday life easier for a lot of people.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square