Nytt samarbete - LinknGo

Nu har vi glädjen att presentera vår senaste samarbetspartner; LinknGo. Detta är ett svenskt företag som tillverkar ett handledsband som ska öka barnsäkerhet.

LinknGo fungerar som en förlängd arm. Produkten är utformad för att man ska kunna gå tillsammans med sitt barn i stället för att springa efter det. Den flexibla draglinan sträcker sig upp till två meter, vilket ger barnet frihet att ströva omkring samtidigt som man har kontakt och bra uppsikt. LinknGo minskar stressen för alla inomhus- och utomhusaktiviteter, där det finns mycket människor, när det gäller kontroll och säkerhet. Produkten är bra att använda på exempelvis köpcentrum, stränder med mycket folk, tunnelbanan, parker, flygplaster, trafikerade vägar, trottoarer och nöjesparker.

Vi tycker att barnsäkerhet är oerhört viktigt och ser fram emot detta samarbete. Vi hoppas att många kommer att se värdet i den här produkten och att vi tillsammans kan minska antalet trafikolyckor där barn är inblandade och händelser där barn kommer bort eller försvinner.

 

Today we are happy to announce our new collaboration partner; LinknGo. This is a Swedish company that have created a wristband to increase child security.

LinknGo works as an extended arm. The product is designed for parents, so they can walk together with their child, rather than running after it. The flexible towrope is up to two meters long, which gives the child the freedom to roam whilst still allowing the parent to remain in contact with the child, and to have a good watch over it. LinknGo decreases the stress related to both inside and outside activities, where the security and the control over the child is at risk due to a lot of people. The product can be used at crowded beaches, in malls, on the subway, in the park, at airports, on roads with heavy traffic and at amusement parks.

We believe that child security is of upmost importance and look forward to this collaboration. We hope that a lot of people will see the significance of this product, and that we together can minimize the amount of traffic accidents where children are involved, and instances where children disappear.

Go.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square