Kind + Jugend-mässa 2017

Nu har vi varit på Kind + Jugend-mässan. Det har varit givande och inspirerande dagar. Vi har träffat befintliga och potentiella samarbetspartners. Vi träffade bland annat Babymoov, Baby Brezza och BBOX for Kids. Vi fick också inspiration av många intressanta produkter som visades på mässan.

We have now been at the Kind+ Jugend fair. It was a couple of inspiring and rewarding days. We met with both existing and potential partners, such as Babymoov, Baby Brezza and BBOX for Kids. We were also inspired by all the other interesting products that were exhibited at the fair.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

IBP Scandinavia AB

Besöksadress:

IBP Scandinavia AB

Kungsportsavenyn 21

411 36 Göteborg

Sverige

Orgnr: 556893-8483

  • LinkedIn Social Icon

NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Ange din epostadress nedan så håller vi dig uppdaterad vid nya lanseringar och andra nyheter

© 2020 IBP Scandinavia AB