Nytt samarbete - Babymoov

Vi har glädjen att presentera vår tredje samarbetspartner; Babymoov. Detta är ett franskt företag som arbetar tillsammans med föräldrar för att skapa kvalitativa och givande produkter till småbarnsföräldrar. Med sina produkter hjälper de gravida och småbarnsföräldrar att göra vardagen lättare. Utöver detta erbjuder Babymoov dessutom livstidsgaranti på alla sina produkter. Helt fantastiskt tycker vi! Vi ser verkligen fram emot vår resa tillsammans med Babymoov.

We are happy to announce our third collaboration-partner; Babymoov. This is a French company that together with parents have created innovative products of great quality and importance. The products simplify the everyday life for those that are pregnant, and for parents with small children. Additionally, Babymoov offers a lifetime guarantee for their products. We think this is amazing! We are really looking forward to our journey together with Babymoov.

v.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

IBP Scandinavia AB

Besöksadress:

IBP Scandinavia AB

Kungsportsavenyn 21

411 36 Göteborg

Sverige

Orgnr: 556893-8483

  • LinkedIn Social Icon

NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Ange din epostadress nedan så håller vi dig uppdaterad vid nya lanseringar och andra nyheter

© 2020 IBP Scandinavia AB