Kind + Jugend-mässa i Köln


Nu har vi spenderat två härliga dagar på Kind + Jugend-mässan i Köln. Det var två givande dagar där vi bland annat träffade våra samarbetspartners; Baby Brezza och BBOX for Kids. Vi passade även på att se oss om efter nya intressanta produkter och potentiella samarbetspartners.

We have spent two amazing days at the Kind+ Jugend fair in Köln. It was two rewarding days where we met with our collaboration partners Baby Brezza and BBOX for Kids, amongst others. We also got the opportunity to look around the fair for new interesting product and potential partners.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

IBP Scandinavia AB

Besöksadress:

IBP Scandinavia AB

Kungsportsavenyn 21

411 36 Göteborg

Sverige

Orgnr: 556893-8483

  • LinkedIn Social Icon

NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Ange din epostadress nedan så håller vi dig uppdaterad vid nya lanseringar och andra nyheter

© 2020 IBP Scandinavia AB