Nytt samarbete - BBOX for Kids

IBP Scandinavia har glädjen att presenter ytterligare ett samarbete; BBOX for Kids. Detta är ett australiensiskt varumärke som arbetar för att skapa roliga och funktionella produkter som småbarnsföräldrar har nytta av i sitt vardagliga liv. BBOX for Kids mål är att göra livet för småbarnsföräldrar bekvämare genom att erbjuda innovativa och användbara produkter.

 

IBP Scandinavia has the pleasure to announce another collaboration; BBOX for Kids. This is an Australian brand that aims to create fun and functional products that are beneficial for parents with small children, in their everyday lives. BBOX for Kids’ goal is to make life easier and more comfortable for parents, through providing them with innovative and practical products.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square